Inzameling doppen voor Stichting Hulphond

Mensen met psychiatrische problemen kunnen baat hebben bij een hulphond. De hond is speciaal getraind om teken van psychische spanning te signaleren en op die momenten door zijn aanwezigheid steun te bieden aan de cliënt.

Stichting Hulphond leidt deze honden op. U kan meehelpen om de opleiding van hulphonden te bekostigen door plastic dopjes van flessen en pakken frisdrank, flessen shampoo e.d. in te zamelen. Op diverse plekken binnen Rivierduinen ziet u de verzamelbakken met het hulphond logo. Mocht u de bakken niet kunnen vinden, vraag er dan naar bij de cliëntenraad van uw Rivierduinen locatie.

2 gedachten over “Inzameling doppen voor Stichting Hulphond

 1. Hallo, ik spaar zeer driftig met mijn familie, kennissen en iedereen die ik warm kan krijgen.
  Maar nu hoor ik geluiden om mij heen dat het helemaal niet waar is of dat die actie allang afgelopen is, dus nu mijn grote dringende vraag is, is dit alles waar en spaar ik ze gewoon geef ze bij iemand af en wat er verder mee gebeurt is mij een raadsel.
  Zou u mijn en iedereen om mij heen kunnen vertellen of die actie er is en nog loopt.
  Anders ga ik maar weer postzegels sparen ☺️

  Met vriendelijke groet,
  Reina!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.