Bijzondere Breinen bijeenkomst groot succes

Niemand is bijzonder, maar iedereen is uniek!

Afgelopen donderdag had Rivierduinen een primeur: op uitnodiging van de Centrale Cliëntenraad kwamen bijzondere breinen uit heel het land bijeen om de mogelijkheden van denksessies binnen de ggz te bespreken.

Bestuursvoorzitter Marjolein ten Kroode opende deze unieke bijeenkomst die in het restaurant van Rijnveste werd gehouden.
Breinen Marjoleinfoto 01Ervaringsdeskundige Tom pleitte voor het toevoegen van denksessies aan het aanbod dagbesteding van Rivierduinen. Hij wist de aanwezige behandelaren haarfijn duidelijk te maken hoe een cognitieve uitdaging zijn herstel zou bevorderen. Een enthousiaste huisarts vertelde dat een bijzonder brein waarschijnlijk samengaat met een relatief groot gaatje in het hart (Voel je dat? Neen! – dus ook U kunt nog een bijzonder brein zijn! Joepie! ). Een ander Bijzonder Brein wist feilloos waar de fouten zaten in computercodes en een enthousiaste ondernemer vertelde hoe hij met behulp van enkele Bijzondere Breinen zijn product een unieke twist meegaf, waardoor hij de concurrentie nu ver voor blijft.

Voor de ruim 45 aanwezigen was het herkenning op herkenning en zij reageerden zo enthousiast op het programma van 5 korte pitches, dat er letterlijk tijd te kort was om nog een demonstratie-denksessie te houden. Die staat nu gepland voor 11 april in het receptiegebouw van Rivierduinen, Endegeesterstraatweg 5, Oegstgeest.
Toegang gratis, parkeren gratis, koffie/thee: één bijzondere gedachte.

Komt allen!  Voor meer informatie: www.bijzonderebreinen.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.